Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

SOPREMA pakt uit met cradle-to-cradle innovatie PAVATEX

20/01/2018

Wie duurzaam aan de toekomst werkt, wint. Het natuurlijke isolatiegamma PAVATEX by SOPREMA is daarvan het bewijs. De grote knowhow voor ontwikkeling en productie van thermische en akoestische isolatiematerialen op basis van houtvezels, levert een compleet nieuw gamma op: PAVATEX. Een innovatief product is Pavaflex Plus, met zijn opmerkelijke isolatiewaarde. De groep SOPREMA (stand 1926) verstevigt zo zijn positie in de sector van de natuurlijke isolatiematerialen, maar nog belangrijker: er is winst voor het milieu, de bouwheer en de bouwprofessional.

Pavaflex Plus: de beste isolatiewaarde op de markt van de natuurlijke isolatie

In de zoektocht naar een zo klein mogelijke ecologische impact en een zo groot mogelijke kwaliteit, is Pavaflex Plus de absolute blikvanger en game changer bij de houtvezelisolatiematerialen. Pavaflex Plus een toonbeeld van een toekomstgerichte en uiterst duurzame cradle to cradle oplossing. Bijzonder is het uitmuntende isolerende karakter, met een lambda-waarde van slechts 0,036 W/mK. De beste isolatiewaarde vandaag op de markt van de natuurlijke isolatie.

Pavaflex Plus is geschikt voor isolatie van zowel dak, binnenwanden als plafond.

 

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer