Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Tips & Tricks

We doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar de beurs te krijgen. Maar uit jarenlange studies weten we dat exposanten die hun deelname ook zelf communiceren tot 40% meer bezoekers op hun stand krijgen. Daarom geven we u 8 tips om dat doel te bereiken!

Voor de beurs

Gebruik uw gratis promotiemateriaal
Hang de affiches en stickers op uit uw exposantenpakket. Meld u aan op het exposantenplatform en vul uw exposantenfiche in. Download ook gratis banners en logo's voor uw online communicatie. 

Stuur uw uitnodigingskaarten mee met uw briefwisseling
En leg ze in uw toonzaal, geef ze mee met uw vertegenwoordigers of wees creatief en bedenk leuke acties.

Nodig uw contacten ook elektronisch uit
Ook dat kan! We bezorgen u uw persoonlijke ticketlink die u via e-mail kan delen. Snel en eenvoudig! 

Denk ook aan uw toekomstige klanten
Nodig niet alleen bestaande maar ook potentiële klanten uit. Als prospecten uw stand bezoeker, is dat een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen. 

Volg uw registraties op
Volg via het exposantenplatform uw geregistreerde bezoekers op. Heeft een belangrijke klant of prospect zich nog niet ingeschreven? Herinner hem of haar dan aan het event!

Tijdens de beurs

Val op en zorg voor extravisibiliteit
Denk aan een leuke wedstrijd. Of een infosessie met een hapje en drankje. Zo legt u nieuwe contacten en verzamelt u waardevolle data. Vraag ook onze fiche met extra promotiemogelijkheden op.

Weet wat er leeft via sociale media
Volg ons op sociale media en pik in op onze gesprekken! Hebt u nieuwigheden of wilt u simpelweg iets delen met ons? Vermeld ons en gebruik steeds de officiële hashtag #BoisHabitat2019.

Na de beurs

Contacteer uw bezoekers
Laat uw klanten en prospecten weten hoe fijn het was om hen terug te zien of te ontmoeten. Dit kan gemakkelijk via briefwisseling, een e-mail of zelfs een korte berichtje via social media!

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer