Tips & Tricks

We doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar de beurs te krijgen. Maar uit jarenlange studies weten we dat exposanten die hun deelname ook zelf communiceren tot 40% meer bezoekers op hun stand krijgen. Daarom geven we u 8 tips om dat doel te bereiken!

Voor de beurs

Deel uw uintodigingskaarten uit
Stuur uw uitnodigingskaarten mee met uw briefwisseling of geef ze mee met uw verkoopsverantowoordelijke bij klantenbezoeken. Dit zijn éénvoudige manieren om uw kaarten te verspreiden zonder dat dit extra tijd van u vraagt!

Nodig uw contacten ook elektronisch uit
Ook dat kan! U krijgt een persoonlijke weblink die u in uw e-mails naar uw klanten of prospecten kan kopiëren. Snel en gemakkelijk! 

Denk ook aan uw toekomstige klanten
Uw beursdeelname is het ideale moment om bij te babbelen met uw bestaande klanten. Als u vooraf ook prospecten uitnodigt, is dit een kans om nieuwe contacten te leggen. En vergeet niet: uw (potentiële) klanten ontvangen beter een uitnodiging via u, dan via uw concurrent.

Download uw gratis promotiemateriaal
Download hier banners en logo's om te gebruiken op uw eigen website of e-mailcommunicatie. Vergeet hier ook niet uw persoonlijke weblink te gebruiken!

Zet uw nieuwigheden in de kijker
Heeft u een nieuw produit of een nieuwe dienst die u wenst te tonen op de beurs? Bezorg ons een omschrijving en een beeld van uw product/dienst. We geven het dan alle aandacht op onze website en op onze sociale media.

Tijdens de beurs

Organiseer activiteiten op uw stand
Ooit al eens gedacht aan een wedstrijd tijdens uw beursdeelname? Of aan een mini-seminarie met een hapje en drankje op uw stand? Denk aan de nieuwe contacten die u kunt leggen en de bijhorende klantengegevens die u binnen haalt!

Weet wat er leeft via sociale media
Volg ons op sociale media en pik in op onze gesprekken! Hebt u nieuwigheden of wilt u simpelweg iets delen met ons? Vermeld ons en gebruik steeds de officiële hashtag #BoisHabitat2018.

Na de beurs

Contacteer uw bezoekers
Laat uw klanten en prospecten weten hoe fijn het was om hen terug te zien of te ontmoeten. Dit kan gemakkelijk via briefwisseling, een e-mail of zelfs een korte berichtje via social media!

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer